Cautare

61295 de rezultate pentru "accidentul de la mihaiesti din 202010" (5.15 secunde)
Reprezentantii Inspectoratului Teritorial de Munca din Constanta au inregistrat, in 2008, 132 de accidente de munca. Dintre acestea, 13 au fost extrem de grave, caci s-au soldat cu decese, iar alte 114 cu incapacitate temporara de munca si cinci cu incadrare in grade de invaliditate.
Incepand de ieri, soferii implicati in accidente de circulatie usoare vor putea sa anunte producerea acestora direct la asigurator. In prima zi de cand a intrat in vigoare constatarea amiabila, unii dintre soferii implicati in tamponari au mers tot la Biroul Politiei Rutiere, pentru ca nu cunosteau noile reglementari.
Participand la raliul Iasiului, in calitate de navigator al pilotului Edwin Keleti, Victor Ponta, pilot profesionist si pasionat de raliuri, s-a trezit suspendat in autoturismul care s-a dat peste cap la un viraj luat cu viteza prea mare.
Germania este la ora actuala singurul stat industrializat decis sa renunte pentru totdeauna la energia nucleara, din cauza riscurilor inerente pe care le presupune folosirea acestei tehnologii, transmite AP, citata de Agerpres.
Femeia s-a grabit sa raspunda la telefon, a alunecat si a cazut in baie.
Atac asupra prostatei - Prima emobolizare prostatica realizata intr-un spital de stat (Autoare: Magda Marincovici) Prima emobolizare prostatica realizata intr-un spital de stat a fost efectuata de specialistii din compartimentul de radiologie interventionala a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Tg. ... Interventia a fost realizata de dr.
In 2011 el a fost invitat de guvernul Arabiei Saudite sa faca o expunere la Forumul Global al Competitivitatii, un eveniment similar Forumului Economic Mondial de la Davos. ... Publicul de baza provenea din comunitatea de afaceri, cum ar fi reprezentanti ai companiilor Google, IBM, Boeing, Rolls-Royce sau Reuters.
Regimul MIND, conceput de cercetatorii americani, mentine tineretea creierului mariustuca.ro / Regimul MIND conceput pentru a proteja creierul de dementa (Autoare: Magda Marincovici) Un studiu american sustine ca regimul numit MIND ar putea proteja creierului de riscul de dementa si maladia Alzheimer.
Un parasutist a murit, iar alti doi au fost grav raniti intr-un accident produs pe aerodromul de la Clinceni. O femeie si doi barbati s-au ciocnit in aer duminica, 18 octombrie, pe aerodromul de la Clinceni.
La data de 18.02.2011, I. Mircea de 60 ani, din Bucuresti, fara a poseda permis de conducere, a condus un autoturism pe Bd.
Un copil de 13 ani este in coma. Accidentul s-a produs pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanta, in zona CET. ... Potrivit Neptun TV, cinci persoane au fost ranite in coliziune, iar unul dintre soferii implicati ar fi fugit de la fata locului la scurt timp.
Un sofer s-a rasturnat aseara cu masina intr-una dintre fantanile arteziene din Piata Unirii din Bucuresti. Accidentul nu s-a soldat cu victime, dar soferul s-a ales cu masina serios sifonata. Barbatul se afla singur la volan in momentul accidentului.
Scene teribile in parcarea unui supermarket din Alba. Un batran de 81 de ani a fost lovit de o masina. Accidentul a fost filmat de camerele de supraveghere.
Conditiile meteo nefavorabile dar si vizibilitatea redusa sunt doar doua dintre motivele care au dus la accidentul aviatic din judetul Constanta.
Cel putin o persoana a fost ucisa si 30 ranite dupa ce au fost lovite de o masina pe o strada comerciala din Charlottenburg. Politia l-a arestat pe soferul suspectat ca a provocat accidentul cu fuga de la locul faptei.
Cam astea ar fi infractiunile care le mai au de facut yankeii, diplomati, soldati sau turisti pe meleagurile romanesti.
Si-a ucis vecinul cu masina, dupa care a fugit si s-a ascuns de politisti. Asa s-ar putea rezuma in cateva cuvinte fapta unui tanar din satul Talpa (comuna Candesti) implicat sambata seara, intr-un accident mortal petrecut in satul Lunca (comuna Varfu Campului). Identificat ieri de politisti, Dan A.
Peste 100 de vehicule, intre care numeroase camioane s-au ciocnit luni pe o autostrada chineza, acest carambol spectaculos provocand moartea a cel putin sapte persoane si ranirea altor 15, a anuntat presa oficiala, informeaza Mediafax. Accidentul s-a produs in provincia Guizhou (sud-vest), pe ceata, a precizat agentia China Noua.
Mai multe persoane au fost ranite intr-un accident grav, in localitatea Cristian din judetul Brasov. Un autobuz cu calatori a fost lovit de tren. Un autobuz care circula regulat pe ruta Bartolomeu-Magurele a fost lovit in plin de un tren. ... Oamenii au fost transportati la spital.
Procurorii au decis punerea sub acuzare pentru vatamare corporala din culpa a Monicai Macovei
google-analytics.com